„U” Olimpia Cluj a devenit pentru a 11-a oară consecutiv campioana României!

Echipa de fotbal feminin „U” Olimpia Cluj a câștigat duminică, 29 mai, al 11-lea titlu consecutiv de campioană a României, după ce a învins cu 1-0 Politehnica Timișoara.

„Olimpicele” și-au adjudecat astfel al 12-lea trofeu de campioană a României și al 11-lea consecutiv, urmând a reprezenta România în cea mai importantă competiție inter-cluburi, UEFA Women’s Champions League!

Clujencele au primit, în premieră, noul trofeu transmisibil realizat special pentru campioana României conform identității ligilor feminine.

Trofeul a fost înmânat jucătoarelor de către Ion Geolgău, fost internațional și actual manager al departamentului de Scouting în cadrul FRF.

La Prundu Bârgăului, Heniu s-a impus cu 4-1 în partida disputată contra formației CSM Alexandria, terminând astfel sezonul pe locul 2, la 2 puncte de campioana en-titre, U Olimpia Cluj.

Podiumul Ligii 1 Feminin este completat de Politehnica Timișoara, care la primul an de la fuziune, a încheiat sezonul în primele 3 echipe din România la fotbal feminin!

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *