Lincar a răbufnit după meciul de baraj la adresa celor care i-au făcut blatiști pe jucătorii lui „U” Cluj care au promovat în Liga 1: „Aștept să vină să își ceară scuze”

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a vorbit la finalul meciului al doilea de baraj cu Dinamo, care a adus promovarea mult așteptată în Liga 1.

Lincar le-a adresat un mesaj și contestatarilor din meciul pierdut cu Hermannstadt, care au acuzat că mai mulţi jucători clujeni s-au dat la parte şi nu și-au dorit promovarea.

 „Nu a fost să fie cu Hermanstadt. Acum a fost cu succes. Nu totul se rezumă doar la mine, vreau să trimit un mesaj oamenilor din Cluj, băieţii au suferit mult şi nu cred că meritau în unele momente ce s-a întâmplat.

Dar sper ca toţi acei oamenii care i-au făcut blatisti să vină sa iei ceară scuze, oriunde, chiar şi online. Am realizat un lucru măreţ. Acum suntem la Liga I începe o altă muncă.

Avem puţin timp şi începe prima etapă. Liga I e foarte puternică, Clujul merită o echipă puternică şi va trebui să se facă investiţii. Îmi pare rău pentru Dinamo, deşi sună ciudat pentru că am jucat de multe ori ca adversarul. Ei trebuie să revină ca pasărea Phonix. Eu mă bucur pentru Cluj, pentru suporterii noştri. Vreau să văd un stadion plin în Liga I.

(
n.r. după eşecul cu Hermannstadt) Ce s-a spus m-a deranjat, eu fac totul pentru ei şi nu cred că vreun jucător mă tradează, de asta m-a deranjat când i-au făcut blatişti”a spus Lincar, după meci, la flash.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *