Doi jucători ai campioanei CFR Cluj, în topul celor mai vârstnici fotbaliști utilizați în sezonul trecut

În topul celor mai vârstnici fotbaliști utilizați în sezonul trecut se află și doi jucători ai campioanei CFR Cluj, formația din Gruia s-a bazat în ultimii ani pe un număr mare de fotbaliști trecuți de 30 de ani.

Feroviarii se bazează pe fotbaliști experimentați, în timp ce restul echipelor folosesc jucători tineri, iar tehnicianul Dan Petrescu are o afinitate pentru jucătorii trecuți de 30 de ani, iar acest lucru este vizibil și în topul celor mai vârstnici fotbaliști utilizați în Liga 1 în actualul sezon, potrivit We Love Stats.

Campioana are doi reprezentanți între primii trei clasați din top. Pe ultima treaptă a podiumului este Gabi Tamaș de la FC Voluntari, născut în 9.11.1983, cel care a strâns 35 de apariții în prima ligă în sezonul recent încheiat.

Pe locul secund se clasează Juan Emmanuel Culio, care a evoluat în prima parte a stagiunii în 7 jocuri de Liga 1. Argentinianul este născut în 30.08.1983.

Cu doar 4 apariții în campionat, Ovidiu Hoban este cel mai vârstnic jucător care a evoluat în Liga 1 în sezonul precedent. Mijlocașul originar din Baia Mare este născut în 27 decembrie 1982.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *