Otto Hindrich, împrumutat în Ungaria! Cristi Balaj a anunțat mutarea tânărului portar: „Sunt sigur că va crește foarte mult”

Președintele trupei din Gruia a dezvăluit faptul că Otto Hindrich, portarul titular din sezonul regulat, va fi împrumutat la Kisvarda, vice-campioana Ungariei, echipă la care mai evoluează doi foști CFR-iști, Andrei Peteleu și Claudiu Bumba.

Conducerea clujeană a decis că împrumutul tânărului portar este cea mai bună alegere pentru că acesta va avea ocazia să apere mai des și chiar la nivel european, Kisvarda fiind angrenată în preliminariile Conference League.

Scos din primul „11” de către Dan Petrescu la intrarea în play-off, Otto nu mai era prima opțiune pentru poarta CFR-ului mai ales în urma zvonurilor despre interesul ardelenilor pentru Vlad Popa, de la FC Voluntari.

„Este un portar foarte bun, sunt sigur că va crește foarte mult. Era important pentru el și pentru noi să aibă jocuri în picioare. Condiția cea mai importantă din contractul acestui împrumut a fost să ne asigurăm că va avea un minimum de meciuri în care va apăra.

Este vorba despre o echipă din Ungaria, Kisvarda, care a terminat campionatul pe locul 2 și va juca în cupele europene. Cel mai important a fost să ne asigurăm că el, în această perioadă importantă, având 19 ani, va continua să apere.

Este un împrumut simplu. Au fost anumite condiții financiare mulțumitoare pentru club, dar cel mai important aspect a fost că am pus clauza prin care ne asigurăm că va juca un minimum de meciuri.” , a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *