CFR Cluj s-a reunit astăzi fără antrenorul Dan Petrescu. Campionii au efectuat primul antrenament înaintea noului sezon

Campioana Romîniei, CFR Cluj, s-a reunit astăzi după vacanță și a început programul de pregătire pentru noul sezon competițional, iar marele absent a fost antrenorul Dan Petrescu.

Feroviarii au efectuat primul antrenament oficial, urmând ca săptămâna viitoare să plece într-un cantonament în Austria pentru o perioadă de două săptămâni, unde vor disputa patru amicale.

De la antrenamentul oficial au mai lipsit Burcă, Manea, Petrila și Camora, convocați la echipele naționale.

9 jucători au plecat din Gruia

Tehnicianul a făcut o adevărată revoluție la CFR Cluj, după ce s-a despărțit de 9 jucători, aceștia fiind Billel Omrani, Matteo Susic, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich, Orman Davis, Jonathan Rodriguez și Daniel Paraschiv.

Campioana a anunțat oficial transferul fundașului dreapta venit de la FC Botoșani, Christopher Braun, care a semnat cu gruparea feroviară încă din iarnă, iar astăzi s-a alăturat lotului condus de Dan Petrescu.

VIDEO de la reunirea lotului lui CFR Cluj:

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *