CFR Cluj vânează un internațional ceh și e gata să ofere 700.000 euro pentru el

Un internațional ceh de la Jablonec, Jaroslav Zeleny, 29 ani, se află pe lista de achiziții a lui Dan Petrescu la CFR Cluj, clubul din dealul Gruia fiind decisă să ofere 700.000 euro pentru jucător, potrivit playsport.ro.

Zeleny a fost selecționat de antrenorul Jaroslav Sillhavy pentru cele trei meciuri ale Cehiei din luna iunie, din Liga Națiunilor. Acesta a fost titular în primele două confruntări: contra Elveției (2-1), Spaniei (2-2). Acțiunea se va finaliza cu un ultim duel cu Portugalia.

Petrescu îl știe foarte bine pe Jaroslav Zeleny, i-a fost adversar de două ori sezonul trecut, în confruntările pe care CFR Cluj le-a avut cu Jablonec în Conference League: 2-0, la Cluj; 0-1 la Jablonec.

Fotbalistul mai are contract cu Jablonec până în vara lui 2024, deci nicio șansă să plece liber de contract. Conform sursei citate, CFR Cluj este dispusă să ofere 700.000 de euro pentru fundașul care măsoară 1.90 metri.

Jaroslav Zeleny este un fundaș central, dar care poate evolua la nevoie și fundaș stânga.

Internaționalul ceh este cotat de Transfermarkt.de la 1,2 milioane de euro. A evoluat de-a lungul carierei sale la Hradec Kralove, Karvina și Slavia Praga. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *