Karlo la puterea a doua! CFR Cluj a oficializat două transferuri ale unor jucători croați! Concurență pentru Bordeianu și Manea!

CFR Cluj a dat startul campaniei de mercato! După ce ieri l-a prezentat oficial pe Christopher Braun venit liber de contract de la FC Botoșani, astăzi, gruparea feroviară a anunțat sosirea croatului Karlo Muhar de la Lech Poznan respectiv a lui Karlo Brucic de la FC Koper.

Croatul în vârstă de 6 de ani este mijlocaș defensiv iar în ultima stagiune a evoluat sub formă de împrumut la CSKA Sofia, fosta adversară a CFR-ului din grupele Europa League în urmă cu două sezoane. Cu 36 de meciuri și două goluri marcate în sezonul recent încheiat, Muhar va lupta pentru postul de titular cu Mihai Bordeianu.

Un alt croat adus de clujeni este fundașul stânga de 30 de ani, Karlo Brucic. Crescut de Dinamo Zagreb apărătorul lateral a părăsit multipla campioană croată în 2014 ajungând să joace într-o mulțime de campionate din Europa și nu numai. Acesta a evoluat în Israel, Japonia, Lituania, Grecia, Belarus iar cel mai recent în Slovenia. Croatul a evoluat la toate nivelurile de juniori ai țării sale natale dar nu a fost convocat la naționala de seniori

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *