Hagi a oferit din nou rețeta revenirii echipei naționale, dar cine să îl asculte… „Trebuie să investim în tineri pentru că ei sunt viitorul. Totul se construiește în timp”

Fostul mare jucător al României, Gheorghe Hagi, a vorbit despre șansele echipei naționale de a redeveni ceea ce a fost cândva, o forță și a declarat în cadrul unei conferință de presă la Sports Festival, alături de Adrian Mutu, Cesare Prandelli și Fabio Cannavaro, că soluția reprezintă investiția în tineri și în centrele de copii și juniori, pentru că ei sunt viitorul.

„Cred că lucrul cel mai important în viață e să investești în tineri. Cred că ei înseamnă viitorul, dacă nu faci acest lucru ți se poate întâmpla ceea ce ni s-a întâmplat nouă în perioada asta. Trebuie să avem puterea să investim și să dăm șansa tinerilor, care sunt foarte talentați, care poate să o ducă și să creăm o echipa națională cum a fost înainte.

Totul se construiește în timp, ai nevoie de timp, de talent și cu toate acestea, plus tineri, eu zic că poți să creezi o națională care să aducă succes, pentru că succesul aduce bucuria, fericirea și cred că toții ne dorim și vrem să fim mai fericiți și să avem succes„, a declarat Hagi, la Cluj-Napoca.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *