Meciul prieteniei. Spectacol de gală la retragerea lui Adrian Mutu pe Cluj Arena, la Sports Festival. Fanii au invadat terenul – VIDEO

Spectacol pe Cluj Arena duminică seara, 12 iunie, la meciul de retragere al fostului fotbalist Adrian Mutu, organizat de Sports Festival, atât în tribune, cât și pe teren.

Un meci al prieteniei la care au luat parte mai multe superstaruri din fotbalul internațional, foști coechipieri sau adversari ai lui Adrian Mutu.

Meciul de gală a fost prezentat de realizatorii Răzvan și Dani, iar trupa Barbarossa a deschis spectacol alături majoretele de la Eclipse Voința Cluj.

Fanfara militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a interpretat imnul României, iar cele două echipe au intrat pe teren, în aplauzele unui stadion întreg.

Un banner cu mesajul „Respect Adrian Mutu” a stat pe toată durata meciului la tribuna a doua.

Chiar dacă e o partidă în care scorul nu contează, echipa World Stars a deschis balul prin olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink care l-a învins pe  Stelea cu un șut din întoarcere. Egalarea a venit rapid de la eroul serii, Adrian Mutu, care l-a învins pe Frey cu latul în urma unei pase excelente marca Hagi. ”Stelele” au preluat conducerea cu 2-1 după ce acelasi Hasselbaink a bifat „dubla” cu o reluare dintr-o lovitură liberă indirectă.

„Hagi, Hagi” a strigat un stadion întreg la o execuție ca-n vremurile bune de la 25 metri, scoasă cu greu de Sebastian Frey.

Prima parte s-a încheiat cu 2-1 pentru World Stars, iar în repriza secundă Adrian Mutu a îmbrăcat tricoul oaspeților.

Din tribune s-a strigat în repetate rânduri „România, România”, iar jucătorii ovaționați au fost Gică Hagi și Mutu.

Mutu în actiune

n

”Regele” Hagi

Italianul Alberto Gilardino l-a învins cu o lovitură de cap pe Stăncioiu și a dus scorul la 3-1. România a revenit și a ratat o serie de ocazii.

Ionel Ganea a redus distanța dintr-un penalty obținut tot de el, iar scorul a devenit 3-2 în favoarea oaspeților. Și tot el a egalat la 3-3 după o acțiune a lui Tamaș.

De îndată ce meciul s-a încheiat, publicul a invadat terenul și l-au înconjurat pe Mutu, care a făcut turul stadionului, înfășurat în tricolor, în uralele fanilor.

Editor: Tiberiu Fărcaș

FOTO: Mihai Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *