Adrian Mutu, la finalul meciului său de retragere de la Sports Festival: „A fost o seară minunată. Le mulțumesc tuturor pentru susținerea de care am avut parte de-a lungul carierei mele la echipa națională”

Fostul decar al naționalei României, Adrian Mutu, și-a făcut meciul de retragere la Sports Festival, duminică seara, 12 iunie, pe Cluj Arena, în fața a peste 15.000 de spectatori prezenți, într-un meci al prieteniei încheiat 3-3 în care au evoluat foști colegi de-ai săi din echipa națională, dar și din echipele de club unde a evoluat.

„Mulțumirile mele merg către organizatori, a fost o seară minunată și a fost un vibe foarte frumos, foarte mișto. Am încercat să facem un show, mă bucur că s-a terminat egal, dar în afară de toate cele, rămâne seara aceasta minunată de care am avut parte și le mulțumesc tuturor și băieților care au jucat, publicului mai ales pentru că fără ei nu era posibil un astfel de spectacol.

Am reușit să îmi gestionez bine emoțiile, chiar dacă au fost foarte mari, dar nu am vrut să mă emoționez foarte tare tocmai pentru a fi lucid. Le mulțumesc și celor de la televizor și celor care au fost pe stadion dar și pentru toată susținerea de care am avut parte de-a lungul carierei mele la echipa națională”, a declarat Adrian Mutu, eroul serii de duminică, 12 iunie, care s-a retras din activitate.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *