CFR Cluj și-a aflat adversarul din primul tur preliminar UCL! Clujenii se întorc în Armenia după 4 ani

CFR Cluj și-a aflat adversarul din primul tur preliminar al UEFA Champions League astăzi în urma tragerii la sorți care a avut loc la sediul UEFA din Nyon. Echipa antrenată de Dan Petrescu va avea o misiune facilă în prima rundă de calificări înfruntând campioana Armeniei, Pyunik Erevan.

Clujenii revin în Armenia la 4 ani de la înfruntarea contra celor de la Alashkert din turul 3 preliminar al Europa League, fază de care elevii de atunci ai lui Toni Conceicao au trecut cu ușurință, 7-0 scor general.

Noua campioană a Armeniei vine în fața CFR-ului cu o istorie modestă în cupele europene, cele mai mari performanțe ale acesteia fiind calificarea în turul 3 preliminar Europa League de două ori în sezoane consecutive. De 15 ori campioană a Armeniei, Pyunik are un lot multinațional în care pe lângă baza de jucători armeeni se numără și jucători din Brazilia, Serbia, Coasta de Fildeș, Iran, Nigeria, Portugalia, Kazahstan și Estonia. Se remarcă un internațional Moldovean, Eugeniu Cociuc care a adunat 27 de selecții în tricoul vecinilor de peste Prut

Golgheterul echipei din sezonul recent încheiat, Hugo Firmino care a marcat 18 goluri nu va mai face parte din lot după 30 iunie fiind liber de contract.

Data exactă a meciurilor urmează să fie comunicată de către UEFA dar meciurile tur se vor disputa pe 5/6 iulie ia returul pe 12/13 iulie.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *