REUNIRE. „U” Cluj a început astăzi pregătirea pentru noul sezon al Ligii I. Erik Lincar: „Urmează să finalizăm alte 7 transferuri. Nu am emoții în fața nimănui”

Universitatea Cluj s-a reunit marti, 14 iunie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” pentru pregătirea noului sezon compețional al Ligii I, iar antrenorul Erik Lincar a declarat că vor mai fi anunțate încă șapte transferuri, unele chiar săptămână aceasta.

Lincar a susținut că îl apreciază pe Dan Petrescu și a preluat foarte mult din pragmatismul său, dar își dorește să îl învingă în campionat.

Ne bucurăm că ne-am reîntâlnit, chiar dacă nu mai suntem același lot, unor jucători le-a expirat contractul, alții au ales să meargă la alte echipe. În același timp încercăm să rezolvăm cât mai multe transferuri. Muncim mult la transferurile pe care ni le dorim. E adevărat că ne dorim să aducem jucători care au evoluat în play-off, nu este ușor, dar eu zic că în această săptămână vor mai fi prezentați și alții.

Nu vom reuși sa definitivă lotul până la plecarea în cantonament, dar e important să avem un număr cât mai mare de jucători cu care să începem campionatul. Termenul pentru transferuri este 14 septembrie.

Ne interesează foarte mult să reușim achiziții importante. Îmi doresc să ne descurcăm mai bine ca și nou promovatele de anul trecut și să strângem cât mai multe puncte„, a declarat antrenorul Erik Lincar la reunirea lotului lui „U” Cluj pentru pregătirea noului sezon.

Urmează alte 7 transferuri

Nu cred că mai pleacă cineva, cred că toți și-au definitivat situația contractuală, dar încercăm să mai finalizăm 7 transferuri”, a mai precizat Lincat.

Ramacle va rămâne la „U”

S-a ajuns la o înțelegere cu clubul FC Botoșani pentru Ramacle și va rămâne la noi”, a confirmat antrenorul lui „U”.

Eu nu am emoții în fața nimănui, mai ales din câte am observat că sunt mulți antrenori tineri. Antrenori cu experiență sunt Dan Petrescu și Bergodi, în opinia mea. Sunt mulți foști colegi de ai mei și aștept cu nerăbdare să îi întâlnesc pe fiecare dintre ei”, a completat Lincar.

Laude pentru Dan Petrescu

„Îl apreciez foarte mult pe Dan Petrescu, am preluat din pragmatismul lui și am încercat să îl împletez pe la echipele unde am fost și cred că așa am și reușit să promovăm în dauna lui Dinamo, dat asta nu înseamnă ca nu îmi doresc să câștigăm în fața celor de la CFR”, a mai precizat.

Fanii „șepcilor roșii” au venit la terenul de antrenament și au afișat un banner cu un mesaj mobilizator pentru elevii lui Lincar.

Orașul acesta merită să vadă in acest sezon jucători care își dau viața pentru echipa fanion”.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *