Golgheterul sezonului regulat a semnat cu CFR Cluj! Jefte Betancor este noul atacant al lui Dan Petrescu

CFR Cluj continuă să facă spectacol în perioada de transferuri reușind să oficializeze cea mai spectaculoasă mutare a verii de până acum în Liga 1. Cel mai bun marcator din sezonul regulat, Jefte Betancor a ajuns în Gruia pe suma de 250 mii de euro de la Farul Constanța.

Atacantul spaniol de 28 de ani a impresionat în sezonul recent încheiat marcând de 16 ori în 36 de meciuri în campionat, atrăgând atenția cluburilor mari din România. Finalmente clubul feroviar a fost mai insistent și a reușit transferul acestuia pe o sumă rezonabilă, 250.000 euro, considerată mică pentru valoarea atacantului.

Jefte a fost adus în România de către FC Voluntari în septembrie 2020, iar în două sezoane petrecute în prima ligă din România acesta a adunat 67 de meciuri în care a punctat de 25 de ori pentru echipa Ilfoveană, ulterior pentru Farul lui Hagi. Desemnat cel mai bun jucător străin al anului 2021, Betancor va avea o concurență acerbă la campioana României unde îi va avea colegi în atac pe Gabriel Debeljuh, Marko Dugandzic și Sergiu Buș.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *