Festival de goluri cu „virușii verzi”. „U” Cluj s-a impus cu un scor neverosimil în primul amical

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 9-2 în primul amical al verii, împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Pentru „studenții” antrenați de Erik Lincar au marcat Matei Moraru, Romario Pires, Albert Hofman (3), Adrian Bălan (2), Ely Fernandes și Florian Haită.

Sănătatea a deschis prima scorul după o eroare în apărare a lui Ispas, care i-a permis vârfului „virușilor verzi” să finalizeze singur cu Gorcea 0-1. „Studenții” au egalat prin Matei Moraru, care a scăpat singur cu goalkeeper-ul adversarilor, în urma unei lansări în profunzime: 1-1.

În minutul 27 al partidei, Haită l-a angajat perfect pe Romario Pires în careul advers, care a a adus echipa în avantaj cu un demi-voleu: 2-1. La ultima fază a primei reprize, Sănătatea a egalat cu un eurogol de la 25 de metri, șut în drop, fără nicio șansă pentru Gorcea, 2-2. În prima repriză s-a remarcat Matei Moraru, unul dintre cei mai buni jucători ai formației U19 în sezonul trecut, care a reușit mai multe acțiuni, prin care a dezechilibrat apărarea „virușilor”.

Repriza secundă a debutat cu golul lui Albert Hofman. Extrema alb-negrilor a recepționat o verticalizare în flancul drept, ca mai apoi să trimită un șut în forță în vinclu, 3-2. Un minut mai târziu, Bălan a marcat la debutul în tricoul Universității Cluj, din pasa lui Hofman, care l-a lăsat cu poarta goală, 4-2. „Șepcile roșii” s-au dezlănțuit și au marcat încă 4 gorluri, prin Bălan, Ely Fernandes, Hofman (2) și Haită, ducând scorul la 9-2.

Universitatea Cluj – prima repriză: Gorcea – Briceag, Pițian, Ispas, Romeo – Bic, Pires – M.Moraru, Haită, Tescan, Bălan

Universitatea Cluj – repriza secundă – Păun – Pîrvulescu, Ilie, Neacșu, Baravykas – Remacle (Haită), Filip – Meșter, Hofman, Ely – Bălan (David Morar)

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.