Unde va juca „U” Cluj meciurile pe teren propriu în perioada UNTOLD?

Conducerea Universității Cluj a stabilit locația unde va disputa partidele pe perioada festivalului UNTOLD, dar speră ca primul meci să îl joace pe Cluj Arena, în funcție de cum va arăta și țintarul Ligii I și de adversar.

„Am avut o discuție și cu cei de la Cluj Arena și cu reprezentanții UNTOLD. Încercăm să găsim o soluție pentru ca primul meci să îl putem juca pe Cluj Arena în 18 iulie, dar aici depinde foarte mult de țintar și de echipa cu care vom juca, pentru că dacă vom evolua cu o echipă care va juca în cupele europene va fi dificil să programăm meciul atunci.

Încercăm să jucăm primul meci acasă dacă vom avea puțin noroc la țintar, iar ulterior să jucăm 1-2 meciuri la Mediaș, cel mai probabil acolo vom juca.

Sperăm să revenim pe Cluj Arena la o săptămână după UNTOLD, în funcție de cum va arăta și gazonul și cât de rapid vor putea elibera ei terenul”, a declarat președintele clubului alb-negru, Radu Constantea, la podcastul 100%U

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *