Lotul campioanei CFR Cluj, în proporție de 80% finalizat. „Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit”

Președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat că lotul campioanei pentru sezonul viitor este finalizat în proporție de 80% finalizat, iar antrenorul Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit, clubul a realizat toate treansferurile pe care le-au dorit până acum.

Gruparea din Gruia își propune din nou să ajungă în grupele unei competiții europene, iar conducerea clubului a încercat să îi satisfacă toate pretențiile tehnicianului în materie de achiziții.

„Așa cum vă spuneam și în trecut, noi am pregătit această campanie de transferuri cu mult timp înainte. S-a lucrat constant. Am avut soluții imediat cum s-a terminat campionatul, am început imediat negocierile.

În proporție de cel puțin 80% avem lotul finalizat. Am folosit acest procent de 80% pentru că nu știm în ce măsură se vor finaliza și vânzări de jucători.

Avem oferte importante pentru anumiți jucători din echipă. Dacă vor exista vânzări de jucători, atunci vom transfera alți jucători.

În mare parte, Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit. Sunt jucători pe care el i-a solicitat. A existat o listă destul de lungă, iar noi am avut șansa să transferăm opțiunile 1 și 2.

La fundași s-a restrâns lista de jucători la șase variante, după ce colegii de la scouting au monitorizat toți jucătorii propuși. Denis Kolinger a fost varianta numărul 1″, a spus Balaj pentru Playsport.

Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrati, Denis Kolinger și Jefte Betancor sunt jucătorii transferați de CFR Cluj în actuala perioadă de mercato.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *