„U” Cluj va disputa primele meciuri în Liga 1 la Mediaș. Când va reveni pe Cluj Arena?

FC Universitatea Cluj va disputa primele două partide din Liga 1 considerate pe teren propriu pe stadionul din Mediaș, din cauza festivalului UNTOLD care ocupă Cluj Arena la început de august. Astfel, fanii clujeni vor trebui să mai aștepte puțin până își vor putea vedea favoriții la Cluj-Napoca.

Alb-negrii vor disputa partidele din etapa a 2-a, cu Universitatea Craiova, respectiv a 4-a, cu FC Petrolul Ploiesti, din SuperLigă pe stadionul din Mediaș:

Etapa 2: FC Universitatea Cluj vs. Universitatea Craiova -> Mediaș (24.07.2022, ora 18:30)
Etapa 4: FC Universitatea Cluj vs. Petrolul Ploiești -> Mediaș (06/07.08.2022)

De menționat că accesul abonaților la partidele de la Mediaș se va face astfel: posesorii de abonamente la Peluză și Tribuna 2 vor avea acces la Tribuna 2 a stadionului din Mediaș; posesorii de abonamente la Tribuna 1 vor avea acces la Tribuna 1 a stadionului din Mediaș.

Biletele pentru cele două partide pe care le vom disputa la Mediaș vor avea prețul general de 15 lei, indiferent de tribună.

Primul meci din acest sezon pe Cluj Arena va fi cel împotriva Sepsi OSK din etapa a 6-a, programată în 20/21.08.2022, în funcție de condițiile în care se va prezenta gazonul, au anunțat oficialii clubului pe site-ul oficial.

Written by 

One thought on “„U” Cluj va disputa primele meciuri în Liga 1 la Mediaș. Când va reveni pe Cluj Arena?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *