CFR Cluj – Sepsi în Supercupa României! Cele două echipe ardelene vor inaugura sistemul VAR în România!

Supercupa României va avea loc mâine, 9 iulie la Arad și va marca o premieră istorică. După ani de așteptare, mult râvnitul sistem de arbitraj video își va face apariția într-o competiție din România. CFR Cluj, campioana României și Sepsi Sf. Gheorghe își vor disputa primul trofeu al sezonului pe recent inauguratul stadion al Aradului, „Francisc von Neuman”.

După un start fals în cupele europene, CFR Cluj se deplasează la Arad cu gândul mai mult la returul cu Pyunik de miercuri. Cel mai probabil, Dan Petrescu va alinia o formulă total schimbată față de ce a folosit la Erevan, în ideea menajării titularilor pentru manșa retur. La clujeni au debutat 3 noi transferuri în meciul cu Pyunik dar niciunul nu a impresionat cu ceva special. Ceilalți ar putea să se remarce mâine împotriva echipei covăsnene .

Sepsi are onoarea să joace în prima Supercupă a sa din istorie datorită performanței pe care au reușit-o la finalul sezonului trecut, atunci când au învins pe FC Voluntari în finala Cupei României jucate pe noul Giulești. Prestația excelentă a lui Marius Ștefănescu a adus primul trofeu în vitrina echipei patronate de Laszlo Dioszegi. Sepsi a avut un cantonament foarte reușit, asemenea CFR-ului. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a umilit pe Ferencvaros și CSKA Sofia cu 3-0, respectiv 4-0, și a mai învins pe Legia Varșovia cu 1-0. Așadar aceste rezultate aduc așteptări mari la Sf. Gheorghe nu doar pentru meciul de mâine ci și pentru startul de sezon în Liga 1.

Doi foști jucători ai CFR-ului s-au alăturat lui Sepsi în această vară: Denis Ciobotariu a semnat liber de contract după un litigiu câștigat contra echipei din Gruia. Mario Rondon a revenit în România după un sezon petrecut în Polonia. Atacantul de 36 de ani a fost o piesă de bază a CFR-ului în aventura europeană din sezonul 2019-2020.

CFR Cluj – Sepsi OSK se joacă mâine, 9 iulie de la ora 20:30.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *