Ambiții mari la „U” Cluj în Superliga: buget de 4.5 milioane de euro și obiectiv îndrăzneț pentru acest sezon

FC Universitatea Cluj va debuta în noul sezon 2022-2023 al Superligii duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, la București, cu FCSB, iar președintele clubului, Radu Constantea, consilier local PNL, a prefațat acest nou sezon, anunțând obiectivul echipei și bugetul clubului.

Constantea a anunțat că Universitatea își dorește consolidare și să devină sustenabili pe termen lung în Liga 1, fără a arde etapele.

”Obiectivul e clar, pentru o nou-promovată, este să-și consolideze locul, să terminăm undeva între locurile 8-12. Ne bazăm pe un buget de 4,5 milioane de euro și, în același timp, încercăm să ne consolidăm toate departamentele și să ne consolidăm un buget care să ne permită să fim sustenabili pe termen lung în Liga 1.

Încercăm an de an să ne creștem bugetul și să creștem și nivelul de salarizare. Dar nu vrem să ardem etapele, nu vrem să riscăm din punct de vedere al bugetului, adică să aducem niște jucători pe care nu ni-i permitem la ora actuală”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al FC U Cluj, Radu Constantea, în cadrul unui interviu pentru Digi Sport.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *