„Sunt blestemat la penalty-uri!” Dan Petrescu își asumă toată vina pentru eliminarea rușinoasă din primul tur preliminar UCL

Dan Petrescu nu și-a învinovățit elevii pentru înfrângerea contra lui Pyunik. Antrenorul clujenilor a și-a asumat întreaga umilință. Acesta a stat minute bune la finalul meciului pe bancă, în timp ce suporterii dezamăgiți îl așteptau în tribună, cel mai probabil pentru a-i cere demisia.

Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat și un penalty. Sunt foarte supărat și trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR această eliminare.

La penalty-uri n-am câștigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineață a mers rău, doi jucători s-au accidentat, Kolinger și Mistrati, urmau să fie titulari amândoi.

Nu mă mai gândeam că pot egala la 2-1, mai ales după ce au ratat penalty. S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă eliminare din cupele europene pentru mine, n-am mai avut asemenea dezamăgire. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea e foarte supărată.

Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut. Am fost și mult pe drumuri. Cred că jucătorii au greșit puțin că s-au retras. Ce să mai spunem de Bălgrădean? Suntem foarte supărați. E clar că sunt foarte trist, sunt convins că și jucătorii, și conducerea, și fanii sunt la fel”, a spus Dan Petrescu.

Șansele sunt foarte mari ca după meciul acesta, patronul Neluțu Varga să îl dea afară pe Dan Petrescu, însă clauza de reziliere a acestuia este una semnificativă, 400.000 euro.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *