Dan Petrescu este convins că o victorie cu Rapidul va aduce liniștea în Gruia: „Sunt convins că jucătorii care vor intra mâine vor da tot ce au mai bun ca să câștige!”

CFR Cluj debutează în Superliga la doar trei zile de la eliminarea din preliminariile UCL. Antrenorul Dan Petrescu se gândește numai la meciul contra giuleștenilor, dar resimte efectele înfrângerii de miercuri seara:

„Au fost niște ore foarte grele, mai ales pentru mine, din păcate și pentru patronul echipei. Cred că au fost cele mai grele ore de când sunt eu antrenor la CFR. A fost o dezamăgire mult prea mare. Sunt conștient că toate echipele din lume au momente grele și au ieșit din acestea. La alte echipe e de vreo 5 ani momentul greu, că nu câștigă nimic.

Eu unul mă gândesc doar la meciul cu Rapid, fiindcă sunt conștient că doar o victorie poate să aducă liniștea. Acum 5 minute m-i s-a spus că au vândut un jucător cu 5 milioane de euro. Sincer, nu am știut. Dacă au câștigat banii aceia, înseamnă că îi vor investii în jucători. Rapidul e un club de mare tradiție, sigur își dorește cel puțin play-off-ul în acest sezon. Presiunea e și la ei mare. La Rapid ai toate condițiile să faci performanță. Două meciuri grele am avut cu ei în campionatul trecut, unul l-am câștigat, celălalt l-am pierdut. Va fi un meci deschis, dar e clar că moralul lor este mai bun decât al nostru. Sunt convins că jucătorii care vor intra mâine vor da tot ce au mai bun ca să câștige și indiferent de rezultat eu am mare încredere în acest grup. În continuare am încredere că vom ajunge acolo unde ne dorim, adică în grupele Conference League și vom câștiga campionatul.” a declarat Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului din prima etapă a Superligii.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *