Patronul lui CFR Cluj, probleme grave de sănătate! Se află internat la Neurochirurgie în comă indusă

După eliminarea din Champions League și ratarea Supercupei, problemele continuă pentru CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga are grave probleme de sănătate și a fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca.

Cazul a fost preluat direct de către neurochirurgul de talie mondială, profesorul clujean Ștefan Florian.

Surse medicale au declarat pentru foaiatransilvana.ro că Varga a suferit un atac cerebral, fiind în stare inoperabilă, cel puțin pentru moment.

Medicii clujeni au luat decizia de a-i induce medicamentos o stare de neurovegetativă, fiind practic într-un fel de comă indusă. Manevra medicală are rostul a de calma spasmul cerebral și de a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a unei stări de stres.

A fost efectuat un prim examen tomograf/RMN, care a indicat că cea mai bună conduită terapeuetică pentru moment este inducerea acestei stări de neuro relaxare, urmând ca în viitoarul apropiat, medicii să ia și alte decizii.

Urmează o reevaluare la 4-7 zile și un nou control RMN/computer tomograf pentru a vedea dacă leziunile cerebrale, persistă sau au dispărut.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *