CFR Cluj a adus portarul mult dorit! Simone Scuffet a semnat și îi va face concurență lui Bălgrădean

Conducerea din Gruia nu a renunțat la ideea transferului unui portar chiar și după ce titularul postului, Cristian Bălgrădean a apărat penalty-uri în meciuri consecutive. După ce negocierile cu Florin Niță, respectiv Silviu Lung Jr au căzut, clujenii au ajuns la varianta Simone Scuffet, adus liber de contract.

Portarul italian are 26 de ani iar prin 2015 era unul dintre cei mai promițători goalkeeperi din lume debutând în Serie A la doar 20 de ani. Acesta a bifat 49 de meciuri în tricoul lui Udinese. Nu a reușit să se impună ca portar titular și a fost împrumutat pe rând la Como, Kasimpasa, respectiv Spezia. La începutul sezonului trecut, acesta era vândut la APOEL Nicosia pentru 300.000 de euro acolo unde a evoluat 24 de meciuri.

CFR-ul are în acest moment cinci portari pe care se poate baza dintre care trei se pliază pe regula U21. Cristian Bălgrădean. Simone Scuffet, Răzvan Sava, Rareș Gal și Mihai Pînzariu sunt gardienii din acest sezon ai lui Dan Petrescu, rămâne de văzut care dintre ei va fi împrumutat pentru a avea meciuri în picioare.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *