Lincar își amenință adversarii după remiza obținută de „U” Cluj cu FCSB: „Trebuie să câștigăm cât mai multe puncte. Îmi felicit jucătorii pentru efort. Va fi un an foarte echilibrat la nivelul primei ligi”

După 7 ani de dueluri pe maidanele ligilor inferioare, Universitatea Cluj a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc și a făcut-o extrem de curajos în meciul din prima etapă, de pe Arena Națională, cu FCSB, reușind să obțină un punct, scor 1-1.

Antrenor lui „U”, Erik Lincar, și-a felicitat jucătorii pentru efortul din meciul cu FCSB și regretă că nu a plecat cu toate cele trei puncte din București.

„În general îmi place fotbalul curajos, noi am avut experiența dublei cu Dinamo și probabil că ați observat că astăzi am folosit 9 jucatori din acel meci. Ne-am descurcat foarte bine zic eu, îmi pare rău că nu am reușit să marcăm mai multe goluri, deși situații am avut. Am văzut și forța Stelei. Îmi pare rău de acea greșeală de la penalty, dar Gorcea un portar tânăr.

Ne așteaptă un joc complicat cu cei de la Craiova. Pentru mine e important să am un reper. Trebuie să luptăm în continuare și să câștigăm cât mai multe puncte. Astăzi a fost în avantajul nostru lipsa lui Radunovic, chiar au avut mari probleme pe linia de fund și noi am încercat să profităm cât mai mult

Îmi felicit jucătorii pentru efort, știam ca FCSB are calitate, dar de asta am reușit acest rezultat. E foarte greu cu VAR, nu așteptăm să ne dea așa emoții. Ajută acest lucru, dar noi pe bancă trăim cu mari emoții toate aceste momente.

Am adus jucători cu valoare, de la Liga 1, de la echipe care anul trecut au jucat in play-off, mă aștept ca și ei să înțeleagă ce vreau de la ei. Am jucători foarte puternici, dar astăzi am preferat să mă bazez pe omogenitate și aștept ca cei noi să intre la fel de bine în meci ca cei din vechia gardă

Va fi un an foarte echilibrat la nivelul Ligii I”, a declarat antrenorul Universității Cluj, la flash, la finalul meciului cu FCSB.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *