Dan Petrescu îngrijorat pentru sănătatea jucătorilor săi la meciul cu FC U Craiova: „Îmi e frică la acest meci să nu pățească vreun jucător ceva”.

Antrenorul CFR-ului a declarat din nou că programarea meciului de mâine cu FC U Craiova i se pare ireală având în vedere temperatura la care vor fi nevoite cele două echipe să evolueze. Acesta speră ca starea de sănătate a elevilor săi să fie bună și după meciul de pe „Oblemenco”.

„Aici e mereu presiune, tot timpul trebuie să fim pregătiți să câștigăm meciuri. Avem nevoie în continuare de victorii. Vine un meci care nu mi-ași fi dorit să vină așa de repede din mai multe motive. În primul rând căldura, deplasarea și câteva probleme de lot, dar trebuie să jucăm. Îmi e frică la acest meci să nu pățească vreun jucător ceva mai ales că vor fi undeva la 40 de grade în timpul jocului. Numai la mondialul din 94 a mai fost căldura asta, după meci doctorul ne cântărea și spunea că pierdem 4 kilograme pe meci. Sper să putem juca fotbal în condiții normale.

Cei de la Craiova au făcut o echipă mult mai competitivă, au ambiții mari. Patronul este și el acum lângă echipă. Va fi primul meci de acasă al lor iar toți de acolo își doresc victoria. Cred că meritau mai mult la meciul cu Farul. Marius Croitoru a avut rezultate bune la Botoșani, acum poate are nevoie de o altă experiență, trebuie să dovedească și la Craiova dar cu siguranță este un antrenor care știe ce face.” a declarat dan Petrescu la conferința de presă dinaintea deplasării la Craiova.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *