Meci încins în Bănie! CFR Cluj țintește a treia victorie consecutivă în fața Craiovei lui Mititelu!

CFR Cluj începe să resimtă din plin startul aglomerat de sezon. La nici 40 de ore de la fluierul final al meciului cu Inter d’Escaldes elevii lui Dan Petrescu se deplasează la Craiova pentru etapa a doua din Superliga. Meciul care a fost reprogramat pentru duminică la ora 16:00 se va disputa pe o vreme caniculară cu o temperatură de 37 de grade Celsius.

Feroviarii au avut parte de un antrenament cu public joi seara în Gruia împotriva campioanei din Andorra căruia Deac și compania au reușit „performanța” de a marca doar 3 goluri. O defensivă ca de curtea școlii a fost iertată de prea multe ori de Păun, Petrila sau Debeljuh. Probabil relaxarea sau faptul că adversarul nu le punea nicio problemă reală a făcut ca finalizările celor menționați să fie prea slabe astfel scorul nu a luat proporții mai mari. Cu siguranță evoluția lui Jefte cu gol și assist îi dă numai motive de bucurie lui Petrescu, rămânând fără Dugandzic pe postul de atacant, plecat la Rapid.

FC U Craiova se poate mândri cu unul dintre cele mai sonore transferuri realizate în Superliga vara aceasta. Kyriakos Papadopoulos a semnat astăzi cu echipa antrenată de Marius Croitoru. Fostul fundaș al celor de la Schalke, Bayer Leverkusen sau Hamburg și cu 35 de selecții în naționala Greciei s-a alăturat liber de contract echipei care își propune calificarea în play-off. Cu un eșec în fața Farului în prima etapă, oltenii vor da totul împotriva campioanei și vor încerca să speculeze orice urmă de oboseală a jucătorilor care evoluează din trei în trei zile.

Cu siguranță Dan Petrescu va schimba din temelii echipa aliniată joi și vor evolua fotbaliștii folosiți și în meciul cu Rapid din prima etapă. În ultimul meci dintre cele două formații, feroviarii s-au impus cu un sec 2-0 prin golurile marcate în a doua parte a meciului de către Runar Sigurjonsson, respectiv Ciprian Deac, tocmai pe „Ion Oblemenco „

FC U Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, 24 iulie de la ora 16:00.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *