Dan Petrescu a recunoscut superioritatea Craiovei după înfrângerea suferită: „Echipa mai bună și mai proaspătă a câștigat”!

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu nu s-a ascuns după deget în urma înfrângerii usturătoare suferite în fața Craiovei lui Mititelu, scor 3-1, pe stadionul Ion Oblemenco. Antrenorul feroviarilor și-a certat jucătorii în special pe cei din compartimentul defensiv. A iertat totuși doi dintre elevii săi, pe Camora și pe Deac, cei care joacă în fiecare meci.

”Victorie meritată a Craiovei, echipa mai bună și mai proaspătă a câștigat. La 1-0, am avut o ocazie mare, era altceva dacă făceam 2-0. În repriza a doua am intrat foarte rău, a fost greu apoi să revenim pentru că ei erau mult mai proaspeți.

E o lecție foarte bună pentru viitor. Mă așteptam la mai mult din partea tuturor. Singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci. Nu mi-a plăcut ce am văzut în apărare, parcă a fost o apărare de Divizia C, dar nu doar apărarea a fost slabă, toți jucătorii au fost sub nivel”, a declarat Dan Petrescu flash interviu.

Petrescu nu a ezitat să vorbească și despre noile transferuri care întârzie să confirme în tricoul vișiniu:

”S-au schimbat mulți jucători, cred că n-au intrat încă în ritmul CFR-ului. Niciun jucător nu a confirmat dintre nou veniți. Nu trebuie să căutam scuze, că n-avem timp, trebuie să ne uităm înainte”, a mai spus Dan Petrescu.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *