Dan Petrescu s-a plâns de programul infernal înaintea returului din Conference League: „Suntem numai pe drumuri”

Campioana CFR Cluj a plecat luni după-amiază spre Andorra, unde va disputa returul din turul doi preliminar al Conference League cu formația Inter d’Escaldes, iar feroviarii s-au impus cu 3-0 la Cluj-Napoca.

Tehnicianul Dan Petrescu s-a referit din nou la programul infernal pe care echipa sa îl are și a declarat că va fi foarte greu la meciul de astăzi, de la ora 18:00.

„Toate meciurile sunt importante, mai ales că joci în Europa. La CFR nu suntem obișnuiți cu înfrângerile, dar mergem înainte. Suntem numai pe drumuri, din păcate nu avem timp să ne antrenăm și se vede asta.

(n.r. – întrebat dacă se gândește să-i pedepsească pe jucători după startul modest de sezon) Doamne ferește! Ei dau tot ce au, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Nu e ușor să faci mereu două echipe. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, ca atitudine.

Avem 8 ore de mers în Andorra, ne întoarcem joi la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să jucăm iar. Va fi foarte greu, important este să ne calificăm. Dacă o să se califice și celelalte echipe, o să vadă ce greu e să reziști pe două fronturi. Când joci din trei în trei zile e greu”, a spus Dan Petrescu, înainte de a pleca spre Andorra.

Dacă va trece de formația din Andorra, CFR Cluj va juca în turul trei preliminar din Conference League împotriva formației Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *