CFR Cluj, între două deplasări europene! Mioveni va încerca să profite de programul încărcat al ardelenilor

CFR Cluj va întâlni pe CS Mioveni în etapa a treia a Superligii României după o deplasare mai mult decât dificilă în Andorra. Echipa antrenată de Dan Petrescu a făcut câte 10 ore dus întors pentru returul din Conference League cu Inter d’Escaldes, meci pe care clujenii ar trebui să îl uite cât de repede posibil.

Feroviarii vor încerca să remedieze startul ratat de sezon cu trei puncte obținute în fața propriilor fani, și cu o prestație care să facă uitată contraperformanța din Andorra. Aceștia trebuie să se revanșeze în fața fanilor și pentru înfrângerea de la Craiova în fața lui „FCU”, scor 1-3, meci în care au avut o prestație dezamăgitoare. Un pas greșit în fața lanternei roșii ar putea însemna o presiune în plus pe Dan Petrescu a cărui post pe bancă ar putea fi în pericol.

De cealaltă parte Mioveni are un start de stagiune total ratat cu două înfrângeri . În prima etapă argeșenii au pierdut categoric în fața nou-promovatei Hermanstadt cu scorul de 0-3, iar weekend-ul trecut au fost învinși de actualul lider, Farul Constanța. Meciul cu echipa lui Hagi a fost decis de două lovituri de pedeapsă transformate de Adrian Petre.

„Anul trecut CFR – Mioveni s-a terminat de două ori 1-0, meciuri foarte grele. Știm cine e antrenor, știm ce joacă. Surprinzător scorul cu Hermannstadt, 3-0, chiar nu mă așteptam. Cu Farul au fost două penalty-uri, deci este o echipă imprevizibilă, care nu are așa mare presiune. Se știe că vor să se salveze de la retrogradare, se știe că e liniște acolo. Joacă același sistem, aceiași jucători, 12 dintre ei au peste 30 de ani cu experiență de Liga 1. Nu au început bine, asta e clar, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai mult și se autodepășește pentru că joacă împotriva campioanei.” a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergăoare meciului de mâine.

CFR Cluj – Mioveni se joacă mâine de la 21:30 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *