Lincar, după eșecul drastic cu FC Argeș: „Îi felicit pe jucători pentru prima repriză. Trebuia să fim mai atenți la ocaziile avute”

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a fost nemulțumit la finalul meciului pierdut, în deplasare, cu FC Argeș, scor 3-1. Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru prima repriză, chiar dacă nu au știut să țină de avantajul obținut în începutul partidei.

Lincar nu a fost de acord cu atitudinea antrenorului gazdelor, Andrei Prepeliță.

Concluzii multe nu pot să fie. Râsul cu plânsul, plânsul cu râsul, ca să zicem așa. După ocazii mari de a marca în prima repriză, intrăm în istorie cu corner și după care luăm roșu. Pot să-i felicit pe jucătorii mei pentru prima repriză. Trebuia să ducem jocul să treacă timpul. Istoria meciului s-a terminat la scorul de 3-1.

(n.r. despre atitudinea lui Prepeliță) La final înțeleg că ești euforic, dar, hai, să ne vedem fiecare de echipa noastră. Au profitat de cartonașul roșu, dar, hai, să fim mai modești.

Nu am înțeles de ce îl certa pe un jucător al meu. Hai, să ne vedem de treaba noastră. Mi-aș fi dorit să marcăm, dar dacă nu știi să profiți, fotbalul te pedepsește”, a declarat Erik Lincar, la finalul meciului cu FC Argeș.

Atacantul Adrian Bălan a susținut la finalul jocului că trebuiau să fie mai atenți la ocaziile avute.

Am făcut o primă repriză bună, trebuia sa fim mai atenți la ocaziile pe care le-am avut. Cu FCSB și Craiova am făcut la fel. Sper să ne trezim.

Au fost mai multe ocazii. Toți suntem de vină pentru golurile luate. Se schimbă lucrurile dacă nu suntem eficienți. La cum a arătat prima repriză, trebuia să câștigăm„, a precizat Bălan.

Etapa viitoare, „U” Cluj va primi vizita formației Petrolul Ploiești, la Mediaș, vineri, 5 august, de la ora 19:00.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *