CFR s-a revanșat în fața propriilor suporteri! Ardelenii au învins pe CS Mioveni într-un meci cu 6 goluri

CFR Cluj a reușit a doua victorie de pe teren propriu în Superligă învingând pe CS Mioveni cu scorul de 4-2 după ce argeșenii au deschis scorul devreme. Partida a fost întreruptă pentru jumătate de oră din cauza nocturnei care a căzut în repriza a doua. Ovidiu Hoban și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj devenind cel mai în vârstă jucător cu gol marcat în prima ligă a României la 39 de ani, 7 luni și trei zile.

Clujenii au început meciul cu o mare ocazie semnată de Gabriel Debeljuh a cărui lovitură de cap a fost scoasă in extremis de Flavius Croitoru. Minutul 7 a adus o mare surpriză, deschiderea scorului de către Mioveni. Mihai Bordeianu a pasat în spate fără a se uita iar Bogdan Rusu a profitat marcând în fața debutantului Simone Scuffet care a fot aproape de a apăra șutul cu șpițul al golgheterului de la Mioveni. Debeljuh a fost aproape de egalare în minutul 14 când a lovit bara cu un șut din afara careului. Egalarea a venit 20 de minute mai târziu când Bordeianu s-a revanșat pentru greșeala de la gol pasând decisiv pentru Debeljuh care a fost imperial în duelul aerian împotriva fundașilor argeșeni, reușind să pună mingea în poartă. La doar patru minute distanță același vârf croat a finalizat un contraatac de toată frumusețea. Petrila a condus acțiunea pasând la Ciprian Deac care l-a găsit perfect pe Debeljuh în careu cu o pasă pe poziție viitoare. Finalul reprizei a adus și a treia reușită pentru clujeni . Mario Campra a fost faultat în careu iar după consultația VAR, CFR a primit penalty care a fost transformat cu siguranță de Ciprian Deac.

Clujenii au ieșit mult prea relaxați de la vestiare iar Mioveni a profitat, Rusu reușind dubla dominându-l pe Manea în careu și marcând cu o lovitură de cap care nu i-a dat nicio șansă lui Scuffet. Minutul 64 a adus un moment inedit în care arbitrul Bogdan Dumitrache a întrerupt partida din cauza nocturnei care nu funcționa la capacitate maximă. După o pauză de jumătate de oră, organizatorii au remediat situația și au repornit instalația. Intrat imediat după această pauză forțată, Ovidiu Hoban a asigurat destinația celor trei puncte marcând cu un șut deviat din afara careului în minutul 72. Adrian Păun a fost aproape de golul 5 când a încercat să îl lobeze pe Croitoru dar portarul argeșenilor a limitat proporțiile scorului.

CFR Cluj se deplasează în Turcia după această partidă pentru confruntarea europeană cu Șahtior Soligorsk.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *