CFR s-a revanșat în fața propriilor suporteri! Ardelenii au învins pe CS Mioveni într-un meci cu 6 goluri

CFR Cluj a reușit a doua victorie de pe teren propriu în Superligă învingând pe CS Mioveni cu scorul de 4-2 după ce argeșenii au deschis scorul devreme. Partida a fost întreruptă pentru jumătate de oră din cauza nocturnei care a căzut în repriza a doua. Ovidiu Hoban și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj devenind cel mai în vârstă jucător cu gol marcat în prima ligă a României la 39 de ani, 7 luni și trei zile.

Clujenii au început meciul cu o mare ocazie semnată de Gabriel Debeljuh a cărui lovitură de cap a fost scoasă in extremis de Flavius Croitoru. Minutul 7 a adus o mare surpriză, deschiderea scorului de către Mioveni. Mihai Bordeianu a pasat în spate fără a se uita iar Bogdan Rusu a profitat marcând în fața debutantului Simone Scuffet care a fot aproape de a apăra șutul cu șpițul al golgheterului de la Mioveni. Debeljuh a fost aproape de egalare în minutul 14 când a lovit bara cu un șut din afara careului. Egalarea a venit 20 de minute mai târziu când Bordeianu s-a revanșat pentru greșeala de la gol pasând decisiv pentru Debeljuh care a fost imperial în duelul aerian împotriva fundașilor argeșeni, reușind să pună mingea în poartă. La doar patru minute distanță același vârf croat a finalizat un contraatac de toată frumusețea. Petrila a condus acțiunea pasând la Ciprian Deac care l-a găsit perfect pe Debeljuh în careu cu o pasă pe poziție viitoare. Finalul reprizei a adus și a treia reușită pentru clujeni . Mario Campra a fost faultat în careu iar după consultația VAR, CFR a primit penalty care a fost transformat cu siguranță de Ciprian Deac.

Clujenii au ieșit mult prea relaxați de la vestiare iar Mioveni a profitat, Rusu reușind dubla dominându-l pe Manea în careu și marcând cu o lovitură de cap care nu i-a dat nicio șansă lui Scuffet. Minutul 64 a adus un moment inedit în care arbitrul Bogdan Dumitrache a întrerupt partida din cauza nocturnei care nu funcționa la capacitate maximă. După o pauză de jumătate de oră, organizatorii au remediat situația și au repornit instalația. Intrat imediat după această pauză forțată, Ovidiu Hoban a asigurat destinația celor trei puncte marcând cu un șut deviat din afara careului în minutul 72. Adrian Păun a fost aproape de golul 5 când a încercat să îl lobeze pe Croitoru dar portarul argeșenilor a limitat proporțiile scorului.

CFR Cluj se deplasează în Turcia după această partidă pentru confruntarea europeană cu Șahtior Soligorsk.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *