„U” Cluj nu se regăsește. „Studenții” au fost învinși de Petrolul și au ajuns la a doua înfrângere consecutivă

Universitatea Cluj a fost învinsă, vineri seara, pe teren propriu, la Mediaș, de Petrolul Ploiești, care a reuşit prima victorie din această ediţie a Superligii, scor 0-1 (0-1), în primul meci al etapei a patra din Superligă. Clujenii au ratat și un penalty..

Gheorghe Grozav a înscris unicul gol al meciului cu Universitatea Cluj, cu o lovitură de cap, din pasa lui Huja, în minutul 23, după ce tot el a avut o situație bună de a marca în minutul 12, dar Brănescu a intervenit. După marcarea golului, Chipciu ar fi putut egala, dar reluarea sa a trecut peste poartă (25).

Universitatea a fost formația mai incisivă pe partea ofensivă, dar devensiva ploieștenilor a funcționat bine. Clujenii au beneficiat de un penalty, după ce Ispas a fost faultat în careu de Ivanovski, dar atacantul Adrian Bălan a ratat de la punctul cu var. Oaspeții au rămas în zece oameni după ce Nicolae Constantin a văzut cartonașul roșu pe finalul primei reprize (46).

În partea a doua, alb-negrii au forțat egalarea, însă Petrolul s-a apărat organizat și nu le-au oferit nicio șansă gazdelor. De altfel, Universitatea a încheiat partida fără niciun șut pe spațiul porții.

Etapa viitoare, „U” Cluj se va deplasa la Arad, cu UTA, sâmbătă, 13 august, de la ora 18:00.

Echipele de start:

Universitatea Cluj: Brănescu – Baravykas (Ely Fernandes 67’), Piţian, Ispas, Pîrvulescu – R. Pires, I. Filip (Boiciuc 77’), Purece (R. Romeo 67’) – Hofman (Haita 46’), Ad. Bălan, Chipciu.

Antrenor: Erik Lincar

Petrolul: Vâlceanu – Meijser, Tamaş, Huja – Pashov, Seto (Dumitriu 86’), Jair, Ţicu – Cioiu (Tucaliuc 70’), Ivanovski (Măzărache 86’), G. Grozav (Cebotaru 76’). Antrenor: Nicolae Constantin

Cartonaşe galbene: Chipciu 53, Piţian 78 / Ivanovski 45+4, V. Ţicu 55, Meijers 66, Vâlceanu 90+1

Cartonaş roşu: Nicolae Constantin min 46

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Sebastian Eugen Gheorghe, Andrei Constantinescu – Iuliana Elena Demetrescu

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Mihai Marius Marica

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *