Antrenorul lui „U” Cluj vrea mai multă agresivitate de la elevii săi în duelul cu UTA: „Nu va fi un meci deloc ușor”

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, alături de căpitanul Romario Pires, au prefațat partida cu UTA Arad, programată sâmbătă, 13 august, de la ora 19:00, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a susținut că își dorește mai multă agresivitate de la elevii săi, iar dacă vor fi la fel de determinați ca și în primele trei etape va veni și prima victorie.

Lincar e mulțumit de aportul jucătorilor săi în primele meciuri din Superligă și a decăarat că în aceste patru jocuri Universitatea și-a creat mai multe șanse de a marca decât adversarii, iar în primele trei partide au fost mai multe șuturi pe poartă decât echipa adversă.

Sper să ne facă plăcere și să avem o energie bună jucând la Arad, un stadion pe care suporterii sunt tot timpul în număr foarte mare, iar lucrul acesta trebuie să ne ambiționeze.

Venim după două eșecuri. Ce pot eu să spun ca antrenor și fiind pasionat de statistică e că în patru jocuri ne-am creat mai multe șanse decât adversarul de a marca. Am avut în primele trei meciuri poate mai multe șuturi pe poartă decât adversarul. Din păcate, din punct de vedere al punctelor, am reușit să strângem doar două din 12 posibile.

Am și vorbit cu băieții, sunt foarte mulțumit de prestația lor și cred că dacă vor continua să fie la fel de determinați, vom reuși să aducem și prima victorie, pe care, cu siguranță, o dorim cu toții.

Nu va fi un meci deloc ușor, mai ales că și Aradul are patru puncte, noi avem două. Cred că fiecare echipă dorește să își apropie victoria. Acum totul ține de noi, să fim agresivi, să fim într-o formă bună și de ce nu, să reușim să marcăm mai multe goluri. În primele două etape am reușit câte un gol și nu am reușit să câștigăm.

E straniu să ai două penalty-uri în fiecare joc pe care l-ai pierdut și să nu reușești să scoți niciun punct. Acesta este fotbalul, este imprevizibil și important este ca noi să credem, ei să creadă în toată ideea asta pe care noi am implementat-o de anul trecut la această echipă, să fim curajoși, să încercăm să producem un fotbal bun, cu ocazii de poartă și cred eu că mai repede sau mai târziu toate aceste aspecte ne vor aduce și punctele mult dorite”, a declarat Lincar.

Antrenorul vrea revenirea pe Cluj Arena la meciul cu Sepsi

Îmi doresc foarte mult să jucăm acasă cu Sepsi și îmi doresc ca lumea să vină în număr cât mai mare pentru primul joc după atâția ani la Liga 1. Avem nevoie de ei, nu suntem doar noi, noi suntem împreună cu ei și sper să vină să ne încurajeze, să ne susțină și să ne ajute poate să trecem peste momentele mult mai dificile”, a mai precizat tehnicianul.

Gabriel Simion ar putea fi în lot cu UTA

Cel mai recent transfer al Universității Cluj, Gabriel Simion, ar putea să fie în lot la meciul de sâmbătă de la Arad.

Din câte am înțeles, la începutul pregătirii a fost cu cei de la FCSB, s-a antrenat, după care s-a antrenat cu echipă de Liga a III-a și cred că dacă vom reuși să facem toate actele, va fi și în lot sâmbătă la Arad”, a susținut antrenorul.

Accidentări la ”U” și situația lui Tescan

Mai avem unele accidentări și atunci trebuie să avem un lot cât mai mare, ca să am de unde să fac alegeri pentru fiecare etapă.

La Tescan e o situație care va mai dura două sau trei săptămâni„, a conchis Erik Lincar.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *