„Căpitanul” Romario Pires, ferm: „Avem nevoie de puncte, nu doar de fotbal frumos”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate astăzi la BT Arena, căpitanul lui U Cluj, Romario Pires, a prefațat confruntarea cu UTA Arad de sâmbătă, 13 august, în deplasare, de la ora 19:00.

Pires a precizat că e nevoie de puncte, nu doar de un fotbal frumos, iar în opinia sa, echipa nu a arătat ca o echipă care a venit din Liga 2.

Până acum cred că noi ca echipă am arătat destul de bine, o echipă care a venit din Liga 2 și nu arată deloc ca o echipă de Liga 2. Din păcate avem nevoie și de puncte, nu doar de fotbal frumos, dar dacă avem jocul bun sunt sigur că vor veni și puncte.

Mergem sâmbătă la Arad cu gând pozitiv, ne-am antrenat bine săptămâna aceasta, dar știm că nu va fi ușor, pentru că acolo este o atmosferă foarte frumoasă, dar și foarte grea, dar mergem cu capul sus și încercăm să luăm toate cele trei puncte de acolo”, a declarat Pires.

Cum e moralul grupului după două eșecuri consecutive.

Din fericire noi jucăm bine, pot să zic, și ne creăm ocazii și atunci nu cred că trebuie să fim cu moralul afectat, pentru că avem la echipă  foarte mulți jucători cu experiență și știm că momentul acesta va trece, dacă arătăm un joc bun. E altfel când nu joci bine și nici nu iei puncte, atunci e îngrijorător și scade și moralul, dar când încercăm și jucăm bine, atunci la un moment dat trebuie să se schimbe situația”, a mai sustinut mijlocasul.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.