Echipa de handbal feminin a lui „U” Cluj și-a stabilit două meciuri de pregătire astăzi și mâine, în Sala Sporturilor „Horia Demian”

Echipa de handbal feminin a Univerității Cluj va lua parte astăzi și mâine, 15-16 august, la două meciuri de pregătire în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în compania formației CSM Unirea Slobozia.

Slobozia a încheiat ediția trecută de campionat pe locul al treilea în Seria A a Diviziei A, la egalitate de puncte cu formația CSM Corona Brașov, ocupanta poziției secunde în clasament.

Cele două amicale programate de ”U” Cluj vin după „Memorialul Lascăr Pană” de la Baia Mare, unde alb-negrele au participat în prima săptămână a acestei luni, turneu la finalul căruia acestea nu au câștigat niciun meci.

În prima partidă, handbalistele clujence au cedat în fața gazdelor de la Minaur Baia Mare cu scorul de 39-22 (21-9) pentru ca în cea de a doua, acestea să fie invise de Kisvárda KC din Ungaria cu 26-15 (17-8).

Cele mai bune marcatoare pentru ”U” Cluj în cele două jocuri au fost: Corina Cordoș 5+4, Larisa Șerban 3+6, Gabriela Istratie 3+3, Alexia Gherghe 3+1, Ana Stana 3+0, Cristina Crețu 2+0, Florentina Moisin 2+0, Reka Tamas 1+0, Andreea Bărbos 0+1. Au mai jucat Marina Dumanska, Mădălina Pușcaș, Norica Pîrvulescu, Alexandra Ploscar și Florentina Moisin.

Antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat, printre altele, pentru u-cluj.ro:

Avem un lot nu prea bogat din punct de vedere numeric, mai avem multe de pus la punct și sper ca jucătoarele tinere să înțeleagă că trebuie să își aducă aportul mult mai mult. Avem o misiune foarte foarte grea anul acesta dar suntem mulțumiți totuși că putem crește valori care să plece spre prima ligă”, a declarat Ani Senocico.

Meciurile din Sala Sporturilor „Horia Demian” vor începe astăzi la ora 18 iar mâine la ora 10,30.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *