U-BT Cluj-Napoca și-a amânat reunirea lotului pe 22 august

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania ar fi trebuit să aibă reunirea lotului astăzi, 15 august, dar oficialii clubului au hotărât să o mute pe 22 august, cu o săptămână mai târziu decât era programat inițial. Acest lucru se datorează faptului că mai mulți jucători nu se pot prezenta la Cluj-Napoca astăzi, din motive diverse. 

Astfel, pe lângă tinerii jucători, la primul antrenament din 22 august vor participa Andrija Stipanović, Stefan Birčević, Victor Sanders și Jordan Taylor. 

De asemenea, se încearcă obținerea vizei de ședere pentru Karel Guzman până la data reunirii. Pe de altă parte, Patrick Richard, Emanuel Cățe și Nandor Kuti se află angrenați în acțiunile naționalei României până pe data de 29, în vreme ce Léo Meindl se va alătura lotului în funcție de participarea la FIBA Americas 2022. 

Tinerii jucători Eduard Roschnafsky, David Lăpuște și Modibo Diaby vor efectua antrenamente încă de săptămâna viitoare alături de o serie de juniori de la Academia U-BT.

U-Banca Transilvania va pleca în Serbia pe data de 2 septembrie, unde va disputa mai multe jocuri de verificare, după cum urmează:

  • 4 septembrie – FMP Belgrad vs U-Banca Transilvania
  • 7 septembrie – U-Banca Transilvania vs Spojnia Stargard (Polonia)
  • 9 septembrie – Steaua Roșie Belgrad vs U-Banca Transilvania

De asemenea, alb-negrii pregătiți de Mihai Silvășan se vor deplasa și în Grecia pentru a participa la turneul Nikos Fassouras, organizat de către foștii noștri adversari din Champions League, Peristeri BC. Meciurile sunt programate în perioada 17-18 septembrie, iar formațiile participante vor fi AEK Atena și PAOK Salonic. 

Pe data de 20 septembrie vom mai avea un amical la Atena cu G.S. Lavrio B.C.

Clujenii inaugurează stagiunea 2022-2023 cu SuperCupa României, programată pe 27 septembrie.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *