Oficialii campioanei României și-au „înțepat” adversarii din campionat: „CFR-ul este singura echipă din România care a făcut puncte în Europa în ultimii cinci ani”

Conducerea campioanei CFR Cluj a lansat un atac la adresa rivalelor din Superligă, prin vocea directorului sportiv Bogdan Mara. Acesta a vorbit despre partida cu Maribor care îi așteaptă pe vișinii, dar nu ratat șansa de a-și înțepa adversarii din campionat.

Feroviarii sunt pregătiți de dubla cu Maribor, ultimul adversar din calificarea în grupele Conference League. Oficialul campioanei României a prefațat duelul, însă nu a ezitat să le remanitească rivalilor din Superligă performanțele înregistrate de clujeni în ultimele sezoane.

„E o dublă foarte grea! Maribor e și ea campioana Sloveniei, la fel ca noi cam am câștigat. Campionatul Sloveniei este unul destul de bun. Îi vom analiza foarte bine. Cred că pentru orice echipă românească e important să se califice în grupe.

Dar nu ar fi o tragedie. Nimic nu e o tragedie. E obiectivul nostru și sper să se califice toate cele trei echipe. Acum ne facem strategia pentru deplasarea în Slovenia și toate lucrurile care țin de meci.

Mă așteptam să ne calificăm cu trei echipe. Mi-aș fi dorit să mergem cu toate patru și îmi doresc în continuare să ne calificăm în grupe, să ne revenim la coeficient.

Din păcate, CFR-ul este singura echipă din România care a făcut puncte în Europa în ultimii cinci ani de zile și am ajuns în grupe! Sunt meciuri grele, dar e important că am ajuns aici”, a spus Bogdan Mara pentru Fanatik.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *