Dan Petrescu, sceptic în legătură cu zilele libere dinaintea meciului cu Maribor: „Ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine”

Dan Petrescu a prefațat meciul de mâine din play-off-ul Conference League cu NK Maribor afirmând că este cel mai important din acest început de sezon. Antrenorul clujenilor are îndoieli față amânarea meciului din weekend, acesta speră ca jucătorii săi să nu își fi pierdut concentrarea după zilele libere.

„Cel mai important meci este următorul. Este play-off, ambele echipe vor în grupe. Presiunea este mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei, orice campioană are altă atitudine. Ei trec printr-o perioadă mai proastă, dar de când a venit noul antrenor nu au pierdut. Au făcut două egaluri după două meciuri bune.

A adus mai multă organizare la faze fixe. Și pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat pe la naționale, U19, U21, naționale mari. Va fi un meci care pe care, cine va greși va ieși din competiție”, a spus Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă.

„În primul rând ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere, noi nu am mai avut o zi liberă de la începutul anului. Acum încerc să îi aduc înapoi, pentru că după zile libere, jucătorii se relaxează cam mult. Cei de la Maribor au echipă foarte tânără, 22, 23, 24 de ani. Ei ar putea să joace mereu 3 partide pe săptămână. Va fi un meci foarte echilibrat, se va decide cu o execuție”, a mai declarat Petrescu.

Andrei Burcă: „Totul depinde de noi”!

„Este cea mai importantă partidă din acest final de an. I-am simțit în tur, va di un meci dificil. Consider că am făcut o partidă bună, am avut o atitudine bună în tur. Păcat că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, pentru că am făcut un pressing bun și am știut cum să ne apărăm. Este campioana Sloveniei și trebuie să o respectăm. Noi trebuie să fim focusați și să intrăm bine în meci. Este o echipă tânără, care joacă un fotbal plăcut, dar acum totul depinde de noi, asta este cel mai important, ce facem noi mâine.”, a declarat fundașul campioanei.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.