SURSE – „U” Cluj are trei soluții pentru a-l înlocui pe Erik Lincar!

Universitatea Cluj a anunțat astăzi oficial despărțirea de tehnicianul Erik Lincar care a contribuit decisiv la promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, la câteva ore după ce clubul a programat o conferință de presă joi dimineață, de la ora 09:30, la Cluj Arena, cu acesta și atacantul Alexandru Boiciuc.

Potrivit surselor Sportul Clujean, Universitatea are trei antrenori cu care negociază în prezent pentru a-i lua locul lui Lincar.

Este vorba de Leo Grozavu, Eugen Neagoe și Laszlo Balint, toți trei liberi de contract și gata să se alăture alb-negrilor, iar cele mai mari șanse le-ar avea Leo Grozavu.

Deși primarul Emil Boc s-a implicat personal marți seara în confirmarea antrenorului Erik Lincar la Universitatea Cluj, acest lucru se pare că nu a contat, iar astăzi Lincar a ales să demisioneze din funcție.

Lincar este un antrenor susținut de o parte dintre suporteri pentru modul cum a condus echipa în prima ligă.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani avea un salariu lunar de 10.000 euro, iar odată cu demisia antrenorului, clubul va trebui să îi achite suma de 50.000 de euro restanțe financiare și o sumă compensatorie deoarece antrenorul mai avea contract până în iunie 2023. Dacă clubul l-ar fi demis ar fi trebuit să îi achite acestuia suma de 100.000 euro.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *