„U” Cluj s-a despărțit oficial de antrenorul care a adus-o în prima ligă. Lincar a plecat după o serie de patru înfrângeri consecutive

Înfrângerea lui „U” Cluj cu Sepsi OSK cu 0-1 i-a fost fatală tehnicianului Erik Lincar, care s-a despărțit de clubul pe care l-a condus până în prima ligă.

Lincar a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului care mai era valabil până în vara anului viitor.

Mulțumim, Erik Lincar!

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor.

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Erik Lincar și staff-ului său, format din Viorel Domocoș (antrenor secund), Robert Panduru (preparator fizic) și Alexandru Chirilov (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”U”, încununată cu promovarea în Superligă obținută la finalul sezonului trecut în urma barajului cu Dinamo București.

Îi dorim lui Erik Lincar și staff-ului său mult succes în carieră„, arată clubul intr-un comunicat oficial.

Oficialii Universității au programat în această dimineață o conferință de presă cu antrenorul Erik Lincar și atacantul Alex Boiciuc pentru joi, 25 august, de la ora 09:30, ca peste câteva ore de la anunț acesta să fie dat afară.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.