Grupă accesibilă pentru CFR Cluj în Conference League! Clujenii au ocazia revanșei în fața Slaviei Praga!

CFR Cluj și-a aflat astăzi adversarele din grupele UEFA Europa Conference League, în urma tragerii la sorți organizată la Istanbul.

Sorții i-au oferit campioanei României o grupă fără nume mari, dar una din care cu siguranță se poate califica, chiar și de pe prima poziție. Slavia Praga, Sivasspor și FK Ballkani vor fi adversarele CFR-ului în această toamnă europeană.

O cunoștință veche, Slavia Praga este echipa pe a cărei stadion se va disputa finala acestui sezon de Conference League. Dan Petrescu va avea ocazia să se răzbune pe cehi pentru eliminarea dureroasă din play-off-ul Champions League din 2019. Mulți jucători din acea echipă care a fost aproape de grupele Ligii se regăsesc și în lotul actual al CFR-ului.

Sivasspor a ajuns în această competiție datorită triumfului din Cupa Turciei. Ocupantă a locului 10 în sezonul trecut de Super Lig, turcii s-au calificat în grupe după ce au fost învinși în play-off-ul Europa League de Malmo.

Ultima adversară a CFR-ului este FK Ballkani, deținătoarea Cupei în Kosovo. O echipă de mijlocul clasamentului, Ballkani a trecut de KF Shkupi, din Macedonia de Nord în play-off.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.