VICTORIE DE SENZAȚIE. Unirea Dej a „îngropat-o” pe Dinamo la ea acasă!

Unirea Dej merge ceas în noul sezon competițional al ligii secunde, iar sâmbătă, 27 august, a obținut a treia victorie, după ce s-a impus cu scorul de 2-3 (0-1), în deplasare, cu Dinamo București, într-o partidă disputată la Clinceni.

Dejenii au deschis scorul în prima repriză împotriva unui Dinamo în derivă sub comanda lui Ovidiu Burcă, prin Angelo Cocian în minutul 31, rezultat înregistrat la pauză.

În partea secundă au început să vină și golurile. Alexandru Pop a restabilit egalitatea pentru Dinamo în minutul 54, iar Cocian a bifat „dubla” pentru Unirea Dej patru minute mai târziu (58).

Jucătorul în vârstă de 29 ani de la Dinamo, Alex Pop a realizat și el dubla, restabilind din nou egalitatea (73), iar Dejul a înscris golul victoriei prin atacantul de 22 ani Alexandru Pop în minutul 77.

Nu s-a mai schimbat nimic până la final, iar Unirea Dej a obținut o nouă victorie în campionat, care o duce pe locul 4 în clasment, cu 9 puncte.

Etapa viitoare, Dejul va primi vizita formației Unirea Constanța, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 11:00.

Echipele de start:

Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche (cpt.), Bena, Amzăr – Iglesias, N. Roșu – Borbușanu, Ghezali, Val. Lazăr – Buhăescu
Rezerve: Oncescu – Țone, Dudea, Cr. Ionescu, Bani, Giafer, A. Șerban, Buleică, Al. D. Pop
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Railean – Dav. Maftei, D. Pop, Burdeț, Roș – Al. Militaru, Kereki, Ad. Pop – Blaj (cpt.), Al. Pop, Cocian
Rezerve: Cl. Chindriș – Andr. Pop, Chira, Călugăr, Fulga, Bg. Vlad, Vomir, Frăsineanu, Greu
Antrenor: Dragoș Militaru

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *