A început Liga a 3-a. Sănătatea, victorie la scor de neprezentare, iar Viitorul Cluj a debutat cu o înfrângere!

Noul sezon competițional al Ligii a 3-a a început în acest weekend, iar județul Cluj este reprezentat de două cluburi în Seria a 9-a, Sănătatea și Viitorul Cluj.

În prima etapă, Sănătatea Cluj a învins la scor de neprezentare formația CSM Unirea Alba Iulia, într-o partidă disputată sâmbătă, 27 august, la Clujana.

În minutul 9 al partidei, Răzvan Ivan de la Alba Iulia a înscris în propria poartă, iar Sănătatea a mai înscris o dată până la pauză prin Alex Oltean în minutul 43, iar ultimul gol al formației clujene a venit în minutul 90 de la Bogdan Zărnescu.

Viitorul Cluj a cedat în prima etapă, în deplasare, pe terenul CS Universitatea din Alba Iulia, scor 2-1, după ce au deschis scorul în minutul 33 prin Denis Calo din penalty.

Alba Iulia nu a cedat, iar după pauză au întors soarta jocului cu două reușite, prin Răzvan Frențiu în minutul 47, respectv Bogdan Bucurică în minutul 69.

Etapa viitoare, Sănătatea va juca în deplasare cu CS Unirea Ungheni 2019, în timp ce Viitorul Cluj va primi vizita formației CSM Unirea Alba Iulia, ambele partide fiind sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17:00.

Celelalte rezultate ale primei etape din Seria 9 a Ligii a 3-a

vineri, 26 august 2022, ora 18:00
Avântul Reghin – ACS Târgu Mureş 2-1

Vlad Bujor (4), Adrian Murar (86 – penalty) / Otto Csegoldi (64)

Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni 2-1
Udrea (68), Paul Păcurar (79 – penalty) / Florin Istrate (45)

CS Ocna Mureş – Corvinul Hunedoara 0-4
Paul Mercioiu (3), Antonio Bradu (29), Marius Lupu (74, 86)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *