Încă un campion cu CFR Cluj a coborât dealul Gruia și a ajuns la marea rivală „U” Cluj. Bălgrădean a semnat pe 3 ani cu „șepcile roșii”!

După Alexandru Chipciu a venit rândul unui alt jucător campion cu CFR Cluj să vină la Universitatea Cluj.

Este vorba de portarul în vârstă de 34 de ani, Cristian Bălgrădean, care și-a pierdut locul de titular între buturile feroviarilor după transferul italianului Simone Schufet, a ajuns la un acord cu rivala „U” Cluj și a semnat pe trei ani, iar transferul va fi oficializat în zilele următoare, potrivit surselor Sportul Clujean.

Bălgrădean mai avea contract cu CFR până în 2024 și avea de recuperat o sumă importantă din Gruia, dar a ajuns la o înțelegere amiabilă. Acesta a evoluat în 65 de meciuri pentru feroviari și are două titluri cu CFR și o supercupă.

„Pufi” a mai evoluat în trecut la FCSB, Concordia Chiajna, CS Universitatea Craiova, Dinamo și UTA.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *