„Secundul” Costin Curelea a tras concluziile înfrângerii usturătoare ale CFR-ului cu Farul: „Am încredere în această echipă și cred că ne vom reveni. E greu pe două fronturi, dar lucrurile se vor regla pe parcurs”

Antrenorul secund al lui CFR Cluj, Costin Curelea, a tras concluziile după eșecul drastic suferit în fața Farului lui Hagi, scor 1-3, duminică seara, pe teren propriu. Acesta consideră că echipa își va reveni pe parcurs și a precizat că este greu pe două fronturi, Europa și campionat, dar are încredere în jucători.

„Când ești echipa campioană ne așteptam să nu primim trei goluri acasă, indiferent că este oboseală sau încă nu a trecut bucuria după meciul din Europa, nu trebuia să primim trei goluri, trebuia să fim mai atenți, dar asta este situația. Am încercat să jucăm cu două echipe, una în Europa, una în campionat, se pare că ultimele două meciuri nu a fost prea bine.

Au fost două reprize total diferite, prima am reușit să facem presing sus, să recuperăm câteva mingi, să ne creăm câteva ocazii, am și marcat, dar din păcate în a doua nu am mai fost la fel”, a declarat antrenorul secund Costin Curelea, la finalul meciului pierdut cu Farul, scor 1-3.

„Așa pare că va fi greu pe două fronturi, trebuie să reglăm lucrurile din mers, nu avem încotro și este aceeași echipă care a câștigat campionatul, echipa care e campioană en-titre, care a avut rezultate, iar eu cred în această echipă și ne vom reveni„, a mai susținut antrenorul.

„Avem nevoie de puncte și în campionat, am pornit la acest drum dificil, pe două fronturi, chiar trei, urmează și Cupa României. Dar lucrurile cred că se vor regla, s-au mai întâmpinat momente dificile, dar până la urmă s-a terminat cu bine”, a mai declarat Curelea.

Următorul joc oficial pentru CFR Cluj va avea loc miercuri, 31 august, de la ora 19:15, tot pe teren propriu cu FC Voluntari.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *