Dan Petrescu a revenit cu victorie pe banca CFR-ului: „Am adus noroc!”. Ce a spus despre „noul Traore” din Gruia?

CFR Cluj s-a impus fără probleme în fața lui FC Voluntari miercuri seara, 31 august, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 la primul meci al lui Dan Petrescu pe bancă de la eliminarea din meciul contra Chindiei. Tehnicianul clujenilor este sigur că a adus noroc echipei prin prezența sa raportându-se la cele două înfrângeri de pe teren propriu în care echipa a avut și ghinion.

„Este o victorie importantă pentru moral. Parcă am adus noroc când am venit de pe bancă. Ultimele două meciuri nu am fost acolo și nu am avut noroc. Cu Botoșani chiar am avut ghinion iar prima repriză cu Farul a fost foarte bună. În schimb astăzi nu a fost ușor. Voluntari nu este o echipă ușoară.

Cartonașul roșu a reprezentat o decizie importantă. Am reușit să introduc de pe bancă jucătorii care nu au evoluat de mult precum Mistrati, Birligea sau Buș și parcă au intrat cu poftă, mai ales că erau spații foarte mari. Cât a fost 0-0 a fost un meci echilibrat iar golul lui Petrila a fost foarte important”, a declarat antrenorul clujenilor dup[ victoria cu FC Voluntari

Antrenorul CFR-ului a ținut să îl laude din nou pe Emmanuel Yeboah după o nouă prestație solidă, de data aceasta încununată cu un succes categoric. Acesta vede în jucător noul Traore.

Pe Yeboah din prima l-am luat și i-am zis << Dacă asculți de mine o să ajungi departe! >> Yeboah va ajunge departe dar sper să rămână cu picioarele pe pământ. Nu poți să știi ce are în cap un băiat de vârsta lui. El calități are, se vede clar și cred că are potențial să-l depășească pe [Lacina] Traore. Depinde numai și numai de el”, a completat Petrescu

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.