Neagoe a explodat și a criticat vehement arbitrajul și sistemul VAR, după înfrângerea lui „U” Cluj în Giulești: „Este o rușine tot ce s-a întâmplat”

Antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe, a fost foc și pară la finalul meciului pierdut în Giulești, cu Rapid, scor 1-0 și a acuzat vehement arbitrajul.

Dacă etapa trecută, la Voluntari, clujenii nu au beneficiat de un penalty la un henț în careu care nu a fost nici măcar analizat de VAR, aceștia au plecat învinși de pe terenul Rapidului, după o lovitură de pedeapsă controversată decisă de sistemul VAR în aproape 5 minute.

Arbitrul Cătălin Găman a acordat 11 metri pentru un henț al lui Denis Ispas, iar la final, jucătorul a recunoscut că mingea l-a lovit în mână.

„N-aș vrea să jignesc pe nimeni, dar este o rușine ce se întâmplă. Chiar o rușine cu VAR-ul! Ba merge, ba nu merge! Eu când am văzut că am probleme cu cititul, mi-am luat ochelari. Ei nici măcar la reluări nu văd dacă e penalty sau nu.

Etapa trecută am avut penalty clar. Ăsta cum a fost, VAR stins sau nestins? VAR-ul vede numai când vrea! Henț mai clar decât am avut noi nu există. Tot ce s-a întâmplat după minutul 70 a fost o rușine! Se aruncau în careu, să ceară penalty, la fiecare fază. S-a văzut!

Am jucat la echipa de pe primul loc și au avut primul șut pe poartă în minutul 70. Am pierdut cu un șut pe poartă. Sincer, este rușinos. Nimeni nu ia nicio măsură… se supără domnul Vassaras! Păi supără-te! Dar dă penalty dacă este. Ce să facem cu VAR-ul, dacă la fiecare etapă sunt greșeli una după alta?

N-am văzut în niciun campionat din lume să stai câte zece minute și să analizezi o fază. Trebuie să dăm telefon la UEFA, la FIFA, să-i întrebăm pe oameni dacă e penalty sau nu este? Nu e prima dată când mi se întâmplă”, a spus Neagoe la Digisport.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *