Vito Hammershøy-Mistrati, la prima reușită în tricoul lui CFR: „A fost cel mai important gol al carierei mele. Sunt foarte fericit la Cluj”

Atacantul CFR-ului Vito Hammershøy-Mistrati a revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut pe tușă și a încris primul gol în tricoul campioanei României, în minutul 80 al partidei cu FC Voluntari de miercuri seara, 31 august 2022.

Danezul s-a declarat extrem de fericit că a reușit să înscrie în Gruia și se bucură că a revenit pe teren. Acesta a declarat că reușita din această seară a fost cel mai important gol al carierei.

„Mă simt bine 100%, dar poate îmi lipsesc câteva procente față de ceilalți jucători care au mai multe meciuri jucate, dar mă simt foarte bine și vreau ca timpul meu petrecut la CFR să conteze. Voi încerca să dau totul. Acest gol înseamnă totul pentru mine, a fost foarte emoționant pentru mine și aproape am plâns când am ratat acea ocazie, dar mi-am ridicat capul, am continuat să muncesc și am reușit un gol foarte frumos, care este cel mai important al carierei mele.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine aici, nu am mai fost niciodată accidentat, dar am avut un staff foarte bun care s-a ocupat de mine. Sunt foarte fericit că sunt în Cluj pentru că este un oraș grozav și mă simt foarte bine”, a declarat danezul Vito Hammershøy-Mistrati.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.