Dragoș Militaru, după victoria care duce Dejul pe primul loc în Liga 2: „Băieții au demonstrat astăzi că au mentalitate de învingători. Clasamentul nu este relevant pentru mine în acest moment”

Unirea Dej a obținit astăzi o victorie in extremis împotriva Unirii Constanța și au devenit noul lider în clasamentul Ligii a 2-a, cu 12 puncte. Elevii pregătiți de Dragoș Militaru au întors soarta partidei în ultimele două minute de joc, de la 0-1 pentru Constanța.

Militaru a tras concluziile confruntării și și-a felicitat elevii pentru modul cum au luptat până la căpăt pentru victorie.

„A fost un moment foarte frumos, pentru momentele acestea cred că ne-am și apucat de fotbal, sunt niște momente foarte frumoase. Încă nu realizez că am putut să întoarcem în ultimele două minute, dar nu e întâmplător pentru că băieții au demonstrat și astăzi că au o mentalitate de învingători, de luptători până la ultima fază. El al nu știu câtelea meci în care reușim să revenim, suntem puternici și felicit pe această ocazie încă o dată.

Nu a fost un joc rău, ne-am creat foarte multe situații, mai ales în repriza a doua, mai echilibrată în prima repriză, pe un fond de dominare al nostru au avut și ei o ocazie mare la 0-0, dar eu cred că am mult mai multe situații, plus un penalty ratat. Știam că au jucători de execuție. Am muncit și am sperat până la capăt că putem să întoarcem meciul”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Dragos Militaru, la finalul meciului câștigat cu 2-1 în fața Unirii Constanța.

„Mi-a trecut prin minte că trebuie să facem totul pentru a întoarce rezultatul, până la ultima fază, așa ne antrenăm, așa încercăm să jucăm și până la urmă am reușit. Bucuria a fost foarte mare, nu avea cum să fie altfel.

Este bine că reușim să câștigăm meciuri. Jucăm destul de bine, se poate și mai bine, până la urmă că suntem acum pe primul loc, în această etapă, pentru mine e mai puțin relevant pentru că sunt foarte multe echipe apropiate ca punctaj. Îmi doresc să jucăm și mai bine de la meci la meci, să nu se mai accidenteze nimeni pentru că astăzi am avut o problemă și a trebuit să facem o schimbare forțată. Clasamentul deocamdată, cel puțin pentru mine, nu e atât de relevant”, a mai susținut MIlitaru.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *