Conducerea lui „U” Cluj a luat atitudine: „Ioan Mărginean nu are nicio implicare în cadrul clubului”

Conducerea Universității Cluj a ieșit în această după-amiază cu un nou comunicat oficial prin care infirmă zvonurile privind o posibilă implicare a fostului condăcător al clubului, Ioan Mărginean, cunoscut drept „Limoniu”.

În ultimele zile au apărut diverse articole și informații în presa centrală cu privire la implicarea lui Mărginean, zvonuri apărute imediat dupa ce acesta l-a primit la aeroport pe actualul tehnician Eugen Neagoe.

„Având în vedere că seria de articole dintr-o anumită publicație online de sport care conțin dezinformări și neadevăruri continuă, FC Universitatea Cluj face următoarele precizări:

  • FC Universitatea Cluj nu are un “conducător din umbră”. Mai precis, Ioan Mărginean ?? ???? “conducătorul din umbră” al clubului.
  • Ioan Mărginean ?? “se implică tot mai frecvent în viața Universității Cluj”
  • Ioan Mărginean ?? “s-a ocupat de transferurile din ultima perioadă”
  • Ioan Mărginean ?? “este implicat în viața echipei fără a ocupa o funcție, în mod oficial”
  • Toate transferurile efectuate de FC Universitatea Cluj, sosiri sau plecări, au fost negociate și efectuate la propunerea și cu aprobarea staff-ului tehnic (Erik Lincar și, mai recent, Eugen Neagoe) și a Directorului Sportiv Gabriel Giurgiu.

Astfel de informații false, prezentate sub formă de adevăruri, au rolul de a destabiliza FC Universitatea Cluj și de a ne dezbina, club și suporteri, într-o perioadă în care e nevoie de unitate”, a anunțat conducerea echipei.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *